Мъж си направи тест за бременност

1
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Източник: Flickr/Josh Parrish

Също както кучетата и мъжете обичаме да пикаем на различни места и върху разнообразни неща – дървета, гуми на автомобили, храсти и т.н. Сигурно поради тази причина (търсим някаква логика), когато един младеж намерил тест за бременност, оставен от бившата му приятелка в шкафчето в банята, той решил да се изпикае върху него.

Направил го, не се сдържал и познайте какво се оказало – тестът излязъл положителен. Момчето доста се развеселило от този резултат и решилo да позабавлява с него и хората в социалната мрежа Reddit, споделил случката и получил най-различни забавни коментари. Един от тях обаче съвсем не бил забавен. Той гласял, че младежът трябва да се прегледа, защото този резултат от теста за бременност можело да означава, че има рак на тестисите. Доста нервен нашият герой отишъл на доктор и наистина се оказало, че има рак на теститите. За радост в доста ранна фаза. Е, има вероятност да изгуби едната си топка, но и 99% шанс за оцеляване. 

Какъв е изводът от тази история ли? Ами един мъж винаги трябва да следва импулсите си и ако му се прииска да си направи тест за бременност, просто да се изпикае върху лентичката. Не се знае кога точно тази уж детинска и незряла постъпка ще му спаси живота.

Източник: Guyspeed