ВИДЕО: Как се прави преглед на простатата

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

За някои мъже прегледът на простата е кошмар. Самата мисъл, че някой трябва да ти бръкне в задника по каквато и да е причина е ужасяваща. И може би затова много от нас отказват да си преглеждат простата. А не бива да е така, уважаеми господа. Защото здравето е на първо място. И застава дори преди пиенето (самите ние не можем да повярваме, че изричаме подобно нещо).

Докато все още живеем в месец ноември и подкрепяме каузата на Моември, трябва да обърнем внимание на рака на простата, защото това е най-разпространеното раково заболяване сред мъжете. Пределно ви е ясно, че колкото по-рано се открие тази болест, толкова по-вероятно е да бъде излекувана, а и самото лечение протича по-леко. Но за да се открие, трябва да се ходи на лекар. На онзи лекар, който слага ръкавица на ръката си и извършва онова неприятно действие, по нашенски казано „пръст в гъз“.

Знаем, че темата е сериозна, но също така знаем, че когато една информация се поднесе в по-шеговит тон, тя се възприема по-лесно. Затова и искаме да ви покажем едно видео. В него двама американски радиоводещи ще ви демонстрират какво представлява прегледът на простатата, как протича и колко точно неприятно и срамно бихте се чувствали, когато ви се наложи да го направите. Ще видите всички главни герои – кабинета, лекаря с тънките пръсти (за предпочитане е да са тънки), пациента по гол задник, зловещата ръкавица и най-важното – лубриканта.