Спечели 10 ваучера за продукти от eMAG.bg на стойност 500 лева

1
Добави коментар
pgp

Имаш ли блог, активен от поне 3 месеца и с най-малко 30 публикации? Имаш ли навършени 18 години?

Ако отговорът е ДА , тогава не си губи времето – имаш 4 седмици да спечелиш един от 10 ваучера за продукти от eMAG.bg на стойност 500 лева.

Как?

Напиши история в блога си, в която присъстват продукти по твой избор от еMAG.bg и съдържа поне 3 линкa към различни продуктови категории в нашия сайт.

Публикувай линк към твоята история като коментар под поста в блога на eMAG.bg; трябва да съдържа най-малко 3 линка към категории с продукти eMAG.bg (например: лаптопи и таблети, десктоп PC и монитори, телефони, телевизори, малки електроуреди, принтери т.н.)   Стискай палци, защото може да си един от десетте късметлии, които ще бъдат избрани с лотария да получат ваучер за покупка от eMAG.bg на стойност 500 лева.

Крайният срок за изпращане на истории е 6 декември 2012 включително. Тегленето на наградите ще се извърши на 7 декември 2012. Победителите ще бъдат обявени в блога на eMAG.bg.

Краен срок за участие: 06 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.