Запознанства в сайтове, Aha.bg и Elmaz.com – Търсачка Napred.BGЗапознанства в сайтове, Aha.bg и Elmaz.com – Търсачка Napred.BG

1
Добави коментар
TheDreamer
TheDreamer

Резултати за „запознанства“.
Напред.БГ – Българската търсачка.

Един от най-старите български сайтове за запознанства. Sladur.com съдържа основни критерии в търсачката като пол, години, страна, град, зодия, име и др.

Сайт за запознанства, български. Aha.bg е един от най-популярните такива. Ако искате да намерите приятел от училище, с когото отдавна не сте се виждали, то можете да го направите в Aha.bg

Голям сайт за запознанства, с близо 800 000 регистрирани потребители. В Impulse.bg има възможност за търсене по многобройни критерии.

Сайт, който до момента има 200 000 регистрации. Български е, тип социална мрежа. В Sibir.bg има възможност за създаване на блог или група.

Български сайт за запознанства. Tърсенето в Elmaz.com е възможно по няколко начина: възраст, държава, снимка, но само на тези, които са онлайн в Elmaz.com

Международен социален портал, който има над 49 000 000 членове. В Netlog можете да си създадете ваш безплатен профил с книга за посетители.

Сайт за запознанства който се посещава не само от младежи, но и от зрели хора. Въпреки това ако сте на 22 години, не подминавайте Salsa.bg

Една от най-големите социални мрежи. Основна насоченост към младите. Възможността за контакт става посредством мрежа от приятели.

Въпреки че не е типичен представител на сайтовете за запознанства, Фейсбук спомага за завързването на нови приятелства.

Намерете още сайтове за запознанства с помощта на google.bg.

В България сайтовете за запознанства винаги са били много популярни, затова разполагаме с толкова много и силни сайтове в областта. Един от най-старите подобни сайтове за онлайн срещи е Sladur.com, който все още продължава да има нови посетители и регистрации всеки ден. Други много големи подобни мрежи са безспорно Aha.bg и Impulse.bg, които предлагат и много детайлни възможности за търсене, за да можете лесно да намерите свои приятели, бивши съученици или колеги, познати и пр. Други български сайтове за онлайн запознанства са Elmaz.com и Sibir.bg, които всъщност до голяма степен приличат на познатите ни социални мрежи, предлагайки голямо количество информация за своите потребители. Говорейки за социални мрежи няма как да не споменем и Facebook и MySpace, въпреки че вторият отдавна вече започна драстично да губи позиции и да изостава спрямо другите сайтове за онлайн запознанства. За сметка на това Facebook сериозно измести повечето сайтове за запознанства, като единствено Aha.bg и Elmaz.com запазиха частично позиците си.
 
……………………………………..
Още от Napred.BG:
Фейсбук; Vbox7 Downloader; Mail; Elmaz.com; Aha.bg

Napred.BG е търсачка от българи за българи. Повече от година работим тя да става все по-добра. Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!

Tweet

Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.
За уебмастъри:Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.