Откровено с Никол Кидман

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Преди време ви представихме фотосесията на Никол Кидман и интервюто ѝ за Harper’s Bazaar. В него актрисата разкри как се е чувствала в брака си с Том Круз. Тя каза, че съжителството с известния красавец до някаква степен я е натоварвало. Разказа още, че не е лесно да си част от най-спряганата звездна двойка. 

Днес в друго интервю за списание DuJour, Никол споделя още подробности около семейния си живот. По думите ѝ разбираме, че решението на Том да сложи край на брака им я е изненадало много. За нея нещата са вървели повече от добре. Двамата осиновиха и две деца, и всички мислеха, че животът им е прекрасен.

До деня, в който не разбрахме, че след 10-годишно съжителство двойката се разделя. Никол твърди, че това я е довело до дълбока депресия, от която много трудно се е възстановила.

„Бяхме лудо влюбени. Щях да отида до края на света за него”. Така актрисата описва чувствата си към един от секссимволите на Холивуд.

45-годишната звезда добавя, че с развода е загубила и най-добрия си приятел. „Осъзнах, че не искам да съм сама. Исках да се влюбя отново, но не бях сигурна, че мога”.

Guliver/Getty Images Терзанията на Кидман свършват, когато през 2006 година се омъжва за кънтри певеца Кийт Ърбан. Тогава тя заявява, че никога не е била по-щастлива. С новия си съпруг се чувства сигурна и не би си представила раздяла с него. Та тя казваше същото и за Том Круз. Въпреки това обаче силната любов между актрисата и кънтри изпълнителя продължава и до днес.

Не само бракът се отразява добре на Никол. През 2008 година се ражда и първото ѝ дете с оригиналното име Sunday Rose (Неделна роза). За нея актрисата споделя, че е лекът, от който най-много се е нуждаела. Появята на малката госпожица помага на актрисата да се възстанови напълно от депресията, в която е изпаднала след развода си.