Катрин Зита-Джоунс се страхува от интернет

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Миналата година Катрин Зита-Джоунс беше диагностицирана с биполярно разстройство. Причината за болестта ѝ се оказаха трудните моменти около нея и съпруга ѝ Майкъл Дъглас. Той се бореше с рак на гърлото и битката беше тежка, но с щастлив край. Веднага след това обаче здравето на актрисата се влоши. 

Любимата на Зоро получи нервен срив със симптоми, изразяващи се с редуване на еуфория и депресия. Естествено, Катрин веднага предприе мерки и започна лечение. Днес тя се чувства много по-добре и разкрива как се справя с болестта.

Родената в Уелс актриса ни запознава с първата крачка, към която е прибегнала, а именно – ограничаване на възможно най-много от публичните си прояви, включително активността в интернет.

В интервю за списание InStyle тя споделя: „Беше емоционален период. И в добрия, и в лошия смисъл. Разбираш кой наистина си, за кого си омъжен. Откриваш неща за себе си, които никога не си подозирал, че съществуват”.

Тя допълва: „Човек не може да се скрие от думите на хората, и ако си истински човек, сигурно ще заболи. Най-умното нещо, което можех да направя, е да спра да влизам в интернет… Майкъл не можеше да ме разбере, но това съм аз. С моето биполярно разстройство, интернетът е отрова”.

Катрин се надява изказването ѝ и собствените и мерки за справяне с болестта да окуражат и други страдащи да потърсят помощ и така да си помогнат сами.

Тя казва, че ѝ е било много трудно да се появи публично и да разкрие болестта си или подробности около лечението си, но е разтревожена и за останалите с това заболяване. 

Въпреки страховете си, Катрин Зита прави усилия да си възвърне предишния живот. Дори работи усилено и се надява никога повече да не изживее събитията от последните три години.