Човекът-котка сложи край на живота си

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Американецът Денис Авнър, който бе записан в Книгата на Рекордите на Гинес като човек, направил на тялото си най-голям брой модификации, е бил намерен мъртъв. 

Харесай страницата ни във Facebook

Според предварителните версии, той се е самоубил. Мъжът посвети живота си, за да се превърне в котка, пише Huffington Post. Мъжът е известен и като промъкващият се котарак, е починал на 54-годишна възраст в дома си в град Тонопа, Невада.

Въпреки че е бил открит преди една седмица, и досега няма заключение от аутопсията му. Авнър е индианец по рождение и веднъж почувствал „зовът на древните духове“. Оттогава си поставил за цел да се превърне в котка, която била и неговият тотем.

Според думите му, неговите прадеди са били от племето Гурон и Лакота. Той възприел техните древни практики, които отдавна били забравени. Денис е ветеран от ВВС на САЩ, а последните години от живота си е работил като програмист.

Той изхабил маса време и пари за многобройни операции. Цялото му тяло е покрито с татуировки и пиъсринги, той измени формата на носа си, ушите, бузите и устните. Постави си зъби на котка и постоянно ходил с изкуствена опашка и носил контактни лещи като котешки очи.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It