Нилол се страхува от Багата

46
Добави коментар
naskoki
naskoki

Очарователната синоптичка на Нова Телевизия- Никол Станкулова изпадна в истински шок, след като разбра, че следващите дни ще дели Къщата с още четирима мъже – Багата, Къци, Орлин и Фънки.

Звездната петорка остана на финала и в събота един от тях ще спечели ВИП изданието. Това, което притеснява Никол обаче не е победата, а присъствието на Багата в Къщата, който показа истинското си лице след като погълна обилно количество алкохол.

Синоптичката изглеждаше видимо уплашена от факта, че ще дели един покрив сама със самбиста. И въпреки присъствието на Тризначките в Къщата тя сериозно се притеснява от него.

Припомняме ви, че ММА боеца посегна на Орлин и на беззащитната Никол. Единствена Люси прояви разум и безстрашие и се втурна да я спасява от похотливите домогвания на самбиста, а мъжете гледаха да се изпокрият по ъглите и не реагираха по никакъв начин.

Сега красавицата обаче остана сама в Къщата и може да разчита единствено на подкрепа от страна на Вяра, Надежда и Любов. Никол обаче изглежда видимо притеснена, че Багата може пак да й скочи. В края на снощното предаване видяхме как виповете отново вдигат наздравици по случай наближаването на финала, а Никол стоеше в страни от мъжката групичка, видимо притеснена от случващото.