Излишните килограми топят либидото?

3
Добави коментар
aeshna
aeshna

Брой посетители за този материал:
176

От еректилна дисфункция (проблем с ерекцията) се оплаква всеки 2-ри мъж над 40 години, тук, в България! Проблемнaта ерекция има своя генезис и причини:

абдоминално затлъстяване (пълнеене в областта на корема)

Еректилната дисфункция е в тясна връзка с депресията. 25 % от българските мъже страдат от депресия и безпокойство и споделят, че отделно страдат и липса на полово желание – либидо, съпътствано с еректилна дисфункция.

Чисто физиологически, мъжете след своята 30 годишна възраст изпитват едно леко и плавно понижаване на нивата на собствен тестостерон. До около 45-тата годишнина, има вероятност те (мъжете) да изпaднат в мъжки климакс.

Той се хакарктеризиа с леко надебеляване, загуба на спокоен сън, липса на добро настроение, намалено желание за секс, безсилие и проблеми със самата ерекция.

За да спасят от неволите своите пациенти, много “лъскави” клиники в страната ни прибягват до един (поне за мен е неразбираем, неаргументиран добре и недействащ за продължително време) подход – инжектиране на бързи тестостерони или такъва с депо ефект.

“Това е единственото Ви спасение и ще бъдете като нов!”

Това са споделените думи на моите клиенти, в моя магазин, които са казани по техен адрес, когато преди това същите са посетили клиники за лечение на тези проблеми:

Независимо кой е препаратът, това не е изход! Да – аз давам алтернатива:

променено хранене и лайфстайл

евентуално някои хранителни добавки в началото

Това са далеч по добрите варианти, от колкото безконечното и ненужно ползване на стероиди, за тази цел. Не причината за тяхното невзимане са довели 25 % от българските мъже до това състояние, нали? А кое? Храната и липсата на спорт!

Вижте и разгледайте най-добрите продукти хранителни добавки, които покачват по естествен начин нивото на тестостерон и от тук либидото ви.

Излишните килограми топят либидото? 5.00/5 (100.00%) 1 гласа

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!