Безплатни приложения за четене на електронни книги с iPhone

2
Добави коментар
wweb
wweb

Нищо не може да замени удоволствието от прелистването на увлекателна книга, която ви държи в напрежение до последната страница или ви забавлява с всеки абзац. Но, понякога е много по-разумно да притежавате дигитален четец, особено в случаите, когато нямате място в багажа за 2-3 дебели книги. А, най-добрия вариант е да превърнете телефона си в такъв.

Следващите безплатни приложения ще ви помогнат именно в това – да направите от вашия iPhone страхотен електронен четец за книги.

 

NOOK by Barnes & Noble

Barnes & Noble е компания, която не само предлага своя марка четци, но и една от най-големите електронни книжарници в дигиталния свят. С инсталирането на платформата получавате 6 безплатни книги. Възможностите на това приложение са много по-големи в САЩ, където платформата предлага дори карта с книжарниците и участията на известните автори. Но, основното му действие може да бъде използвано отлично и от България.

 

Производител: Barnes & Noble Поддържа: iPhone, iPod touch и iPad

 

 

Kindle

Най-добрата черта на приложението Kindle е, че дори не се налага да притежавате Kindle устройство. Може да използвате всички негови функции директно в айфона. Той ще ви даде достъп до цялата библиотека с дигитални издания на Amazon. А, ако притежавате и Kindle Fire четец и iPhone, благодарение на приложението ще може да синхронизирате автоматично последната прочетена страница и на двете устройства.

 

Производител: Amazon Поддържа: iPhone, iPad и iPod touch

 

 

Stanza

Stanza е сред най-добрите платформи, що се отнася до eBook четец за iPhone. Приложението предлага огромни библиотеки с онлайн книжарници, безплатни източници и стотици незабележими, но полезни функции. Със Stanza може да си водите записки, да получите достъп до компютъра си посредством Wi-Fi връзка и да персонализирате айфона, така че да го превърнете в перфектния дигитален четец.

 

Производител: LexCycle Поддържа: iPhone, iPad и iPod touch

 

 

Wirdy

В App Store ще намерите това приложение под две различни заглавия – Wirdy и iPDF. Той е поредната PDF и e-book платформа, която предлага база данни с милиони издания – бестселъри, списания, комикси и др. Предлага както хоризонтално, така и вертикално позициониране на страниците.

 

Производител: Fubii Поддържа: iPhone, iPod touch и iPad