Влезте в приключение с Марети и спечелете пътуване с неочакван край : )

1
Добави коментар
pgp

На страницата на Maretti във Facebook се намира апликацията, наречена „История с неочакван край”. Всеки понеделник, в периода на Играта, в апликацията Организаторът ще публикува една история в картинки, в която участникът може да стане главен герой. За целта, преди стартиране на Играта, участникът трябва да хареса страницата, да посочи своя пол и да покани трима свои приятели, които също да станат част от историята.

След изпълнението на предвидените в т. 5.1. условия, участникът може да започне Играта. Всяка история има свой сюжет, който се развива с избирането на два възможни варианти за действие. Участникът може да реши кой от предварително зададените възможни избори да направи, като това би довело до различно продължение на историята и съответно до различен край. След като участникът направи своите избори и подреди поредицата от случки, историята се обединява в едно изображение /тип комикс/, което разказва целия сюжет. Изображението се публикува автоматично в албум в профила на конкретния участник във Facebook. В него се отбелязват /tag-ват/ всички участници в конкретната история / участникът и неговите приятели/, за което се предполага съгласието на тези лица с включването им в Играта.

В рамките на една седмица, т.е. за една история, всеки участник има право да направи повече от една Игри, но в томболата участва само с една Игра. За спечелването на голямата награда участникът трябва да е изиграл поне една седмична Игра и максимум четири Игри /по една за всяка седмица – в този случай участникът участва само с по една от четирите седмични игри, независимо колко варианти на седмичните игри е изиграл/.

Всеки понеделник измежду всички участници, които са изиграли поне една игра до 23.59 ч. в неделя, на томболен принцип се определят 30 /тридесет/ печеливши, които печелят по една от седмичните награди /в зависимост от седмицата, в която са спечелили/. Томболата се тегли електронно от представители на Изпълнителя. Наградените, съгласно настоящата точка, се обявяват на http://www.facebook.com/maretti.stories до 18.00 ч. в деня на тегленето на наградите, както и в двудневен срок им се изпраща личен и-мейл на адреса, с който са регистрирани във Facebook във от Изпълнителя.

След края на играта на 17.12.2012 г. измежду всички участници, които са изиграли поне една Игра до 23.59 ч. на 16.12.2012 г., на томболен принцип се определя един печеливш, който печели голямата награда. Томболата се тегли електронно от представители на Изпълнителя. Награденият, съгласно настоящата точка, се обявява на http://www.facebook.com/maretti.stories до 18.00 ч. в деня на тегленето на наградата, както и в двудневен срок му се изпраща личен и-мейл на адреса, с който са регистрирани във Facebook във от Изпълнителя.

Седмични награди     • За периода 19.11.2012 – 25.11.2012 г. – 30 /тридесет/ броя сет за вино Maretti     • За периода 26.11.2012 – 02.11.2012 г. – 30 /тридесет/ броя комплект за чай Maretti     • За периода 03.11.2012 – 09.12.2012 г. – 30 /тридесет/ броя сет за сирена Maretti     • За периода 10.12.2012 – 16.12.2012 г. – 30 /тридесет/ броя купички за тапас Maretti

Голяма награда- 1 /един/ брой уикенд за двама до дестинация извън България

Краен срок за участие: 16 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.