Златка Димитрова пак подхвана Къци Вапцаров

37
Добави коментар
naskoki
naskoki

Една от най- обсъжданите в последните 2 месеца жени – плеймейтката Златка Димитрова се закани  да съди Къци Вапцаров, затова, че бившият ТВ водещ я е нарекъл „психично болна“.

„По повод днешното изказване на Къци В., че съм психично болна и съм заплашвала Иван Ласкин, едва ли не с мутри (хахахаха), обмислям да заведа дело срещу бившия ни съквартирант! В къщата имаше достатъчно камери и микрофони, за да стане ясно, че никога не съм заплашвала! За жалост Vip Вrother не успя да покаже поведението на Къци, за да разберат зрителите, защо той дразнеше всички в къщата!“- това е написала Златка във официалната й страница в социалната мрежа.

„Това беше човекът, който призна пред една от съквартирантките, че е влязъл с мисия да ядосва с нрава си и изкара всеки един, който му се изпречи! Като си помисля, е така, защото хората, които директно го направиха, бяха навън, включително и аз! Приятели, споделям ви това, защото не са излъчени много от неговите прояви, прищевки – все беше недоволен, оплакваше се, когато нямаше ядки, плодове, грозде и какво ли още не. За мен този формат е под слогана: да успееш да се приобщиш към дадена обстановка, а това той не показа! Толкова заядлив и опърничав човек, който не успя през целия си престой да се сприятели с някой! Никой от хората в къщата не го приемаше насеиозно, защото не беше мъж на място и с позиция да отстоява това, което не му харесва, с идеята да се представи като жертва в очите на зрителя! И пак да кажа, моята прогноза се сбъдна, той не спечели!!! Еми няма да си ти! „- добавя още Златка като коментар под статуса си.

Коментарът е харесан от близо 800 души и е предизвикал голям интерес и различни мнения.

Как ще се развият отношенията между двете ВИП персони- само времето ще покаже…