Gameloft намали 4 от най-добрите си игри за iOS и Android

3
Добави коментар
wweb
wweb

Безспорно най-добрите игри в App Store и Google Play са и най-скъпите. Те се отличават с графика и звукови ефекти, присъщи за конзолните платформи и компютърните видео игри. Компанията Gameloft, обаче реши да намали 4 от най-добрите си заглавия, които обикновено ще намерите на цени над 5 евро за iOS и Android. Новата оферта е 0.99 долара (или 1.51 лв) за всяка от игрите.

The Amazing Spider-Man

Базирана на последната холивудска продукция за Спайдърмен, играта The Amazing Spider-Man е изпълнена с постоянен екшън в автентичен 3D модел на град Ню Йорк. Сюжетът препокрива сценария за филма, като вие сами ще бъдете главния герой и ще управлявате действията си. Спасете града от чудовищата и престъпните банди, с помощта на познатите умения на Спайдърмен.

App Store Google Play

 

 

Gangsta Rio

Ако сте играли някоя от последните версии на Grand Theft Auto, то Gangsta Rio ще ви се стори доста позната с престъпния си сценарии и геймплей. Тук, обаче ще се докоснете до уникалния град Рио Де Жанейро, който за първи път влиза в сюжета на този тип игри. В Gangsta Rio са достъпни различни квартали и места, включително гъсто заселения квартал Фавела, бизнес район, плажове и джунгла.

 

App Store Google Play

 

 

BackStab

В BackStab ще влезете в ролята на Хенри Блейк – разорен човек, чиято единствена мисия е справедливостта и отмъщението. Очаква ви вълнуващо приключение с бойни умения, страхотни дестинации и разнообразна, реалистична 3D среда, представяща живота през XVIII век.

 

App Store Google Play

 

 

Tom Clancy’s Rainbow 6: Shadow Vanguard (Само за iOS)

Глобална терористична организация заплашва баланса на Земята. Само една армия може да се справи стях и вие ще бъдете част от нея. Играта предлага 11 различни мисии, в които трябва да победите добре организираната терористична група. Вашите специални части са сформирани от 3 екипа, всеки с различни способности. Tom Clancy’s Rainbow 6 е сред най-добрите FPS платформи в App Store, като цената и обикновено е 6.99 долара.

 

App Store

 

 

The Adventures of Tintin (само за Android)

Официалната игра за Android от филма „Приключенията на Тинтин“, също влиза в промоционалната оферта на Gameloft. Ако сте харесали сюжетът на кино продукцията, ще ви допадне и самата игра.

 

Google Play