Мода 2012 есен зима

51
Добави коментар
moda2012
moda2012

Маникюрът като че ли се превърна в мания, особено сред младите момичета. Постоянно се раждат нови и нови идеи как да го направим интересен и привлекателен. Предлагаме ви една такава иновативна идея – маникюр с вестникарски принт в пет лесни стъпки. Ще са ви необходими следните неща: вестник, прозрачен лак за нокти, светъл лак за нокти (например в бледо розово или бяло), памучни дискове и етилов спирт (или малко ракия).
Стъпка 1: Нанесете основа на нокътя с лак в светъл цвят. Разбира се, можете да се лакирате и в тъмен цвят, но светлите нюанси открояват по-добре вестникарския принт. Оставете да изсъхне добре.
Стъпка 2: Изрежете ленти от вестника с ширината на ноктите ви. Можете да експериментирате с различни шрифтове, с дребни картинки или с големи букви от страниците на вестника.
Стъпка 3: Налейте в купичка етиловия спирт или ракията, така че да можете да потопите ноктите си в нея.
Стъпка 4: Потопете пръстите си в спирта, така че целите нокти да се покрият. Останете така за 10 секунди. Извадете ръцете от спирта и залепете за ноктите парчетата вестник, така че да не мърдат. След няколко секунди ги отлепете внимателно от ноктите. Ако мастилото полепне и по кожата ви, използвайте памучен диск, напоен с лакочистител, за да го отстраните. Можете да изпълните тази стъпка за всеки нокът поотделно.
Стъпка 5: Когато ноктите изсъхнат, нанесете слой прозрачен лак. Освен, че ще запечата вестникарския принт, той ще придаде и допълнителен блясък на ноктите ви.
Е, момичета, какво чакате? Тичайте да изпробвате тази страхотна нова идея за маникюр!

След като промените ноктите си, помислете и за кожата си. Разберете как да си направите маска за лице с тиква.