Плюшени играчки от Амек Тойс

2
Добави коментар
iraimg
iraimg

Здравейте и добре дошли в нашият Интернет магазин!

   Детските играчки винаги са били и ще бъдат най-обичаните неща от децата. Та нали вълшебната страна на играчките отваря вратите на чудесният свят на фантазиите, учи децата да общуват, да опознаят света. И затова за нас е много важно Вашето дете да има качествени играчки, които да съответстват на възрастта му.

При нас можете да намерите играчки за всяка възраст: бебешки дрънкалки, латерни и аксесоари за количка, плюшени мечета, кучета, патета, механизирани играчки, а също така играчки за Свети Валентин, Коледа и още много други. Които безусловно ще донесат много радост и удоволствие на вашето дете, независимо дали е още бебе или е вече ученик.

Нашата задача е не просто  да произвеждаме играчки, но и да разкажем за това как да играят, как да се развиват, как да се обучават и общуват децата. А също така и как да устройвате весели празници и семейни вечери. Как да чувствате детето и как да създадете условия за всестранното му развитие.

Ние вярваме, че това което вложите сега в детето си, ще Ви се върне след време.

Нашите играчки можете да купите в много магазини из цялата страна или да поръчате в интернет магазина.

Всички играчки представени  на сайта www.plusheniigrachki.bg  отговарят на европейските стандарти за качество EN71.

Обръщайте се към нас, ще се радваме да Ви помогнем. При нас има голям избор на играчки, приятни цени, бърза и удобна доставка. Надяваме се, че всички тези условия, ще направят покупката ви в www.plusheniigrachki.bg  приятна и ползотворна.

Очакваме Ви!!!