Историята на едно котенце с огромен късмет

23
Добави коментар
trancer4o
trancer4o

Категория: По света и у нас

Котенце с истински късмет измина 140 км в работещтия двигател на ван, докато собственика на автомобила не открил, че под капака му има необичаен пътник.

Шофьорът на вана и не предполагал на какво се дължи странния шум в двигателя на превозното му средство, докато се движел. Затова, след като изминал 140 км, той спрял в близост до Голдън Гейт Бридж, усъмнен в странните звуци, които идвали от двигателното отделение на колата му.

Когато решил да провери какво причинява шума, мъжът отворил капака на вана и останал шокиран, когато съзрял оттам да го гледа малко коте, което било със син нашийник, на който имало и звънче.

Нередовният пътник се оказал женско коте, на възраст около 8 месеца. Мъжът настанил пътуващото коте в център за животни в Санта Круз, откъдето служителите в приюта ще се опитат да открият стопаните на животинчето.

Вероятната версия, която споделили от центъра за настаняване на животни, била, че пухкавото коте сигурно е търсило топъл подслон, в който да поспи, но така и не е предполагало, че ще му се наложи да пропътува цели 140 км в работещият двигател на вана