На шопинг за парти аксесоари » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Празничната модна вълна се надига с пълна сила, за да ни изкуши с нови шопинг попадения за всички специални поводи, които наближават. Време е да помислите за вашия стил, независимо дали ви очакват – фирмени партита, студентски купони, именни дни, коледни или новогодишни празненства.

Шеметната празнична визия трябва да е бляскава и впечатляваща, за да се чувствате като звездите на вечерта. Ако нямате време да обикаляте магазините за нови дрехи, един от най-лесните начини да постигнете този резултат са добре подбраните аксесоари.

Всички знаем, че те правят чудеса дори с най-семплото облекло. Ако съчетаете една класическа рокля, каквато всяка дама притежава с разкошни бижута, стилна чанта (плик или клъч) и елегантни обувки, със сигурност ще съберете вниманието върху себе си.

Подходящата колоритна палитра за елегантни случаи обхваща класическите графични нюанси, нежно телесно, секси червено. Абсолютен хит сега са и аксесоарите в металически цветове, които звучат много дръзко. Ако изберете такъв вариант, е добре облеклото да бъде изчистено и ултра елегантно, за да балансирате.

Днес селектирахме за вас чудесни аксесоари, подходящи за вечерния ви стайлинг. Продуктите са от онлайн магазините: boohoo.com, newlook.com, fashionup.bg.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

На шопинг тур за мъжки подаръци

На шопинг тур за дамски подаръци

Нейно величество дантелата!

Бляскава парти колекция от Mango

Коледа в английски стил с Burberry

Звезден прах от Bershka

Дванадесетият месец на Zara