Шик в празничния каталог на Massimo Dutti » LookBook

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

С наближаването на най-празничния месец от годината настроението се приповдига, а официалните поводи, които изискват елегантен стайлинг, стават все повече. Ние добре знаем, че в такъв момент всяка дама отваря гардероба си, за да открие в него най-красивия тоалет, който ще й помогне да заблести.

Испанската марка Massimo Dutti е подготвила за ценителките на шикозната визия страхотни предложения. Коледният lookbook на бранда поставя силен акцент върху изисканото излъчване, подправено с много стил. Цветовата палитра наситена с черно, бяло, сиво и пепел от рози допълва усещането за изтънченост.

Виждаме фантастични рокли с женствен силует, които могат да се съчетаят с къси сака с фини бродерии от мъниста.  Наметки с елегантно звучене ще допълват изтъчения тоалет, а разкошни костюми са предназначени за момичетата, обичащи тенденции вдъхновени от мъжкия гардероб.

Аксесоарите в зимната линия на марката добавят финалния акорд на вашия празничен аутфит. Може да заложите на кокетни капели, актуални декоративни яки, имитиращи агнешка кожа, лачени обувки с класическа форма и стилни черни клъчове.

Автор: Делица Цонева