Безплатен дистанционен курс по фризьорство

3
Добави коментар

 

Фризьорски курсове по схемата Аз Мога Повече за 2014-2015

 

   Възползвайте се от безплатния Фризьорски курс, благодарение на Ваучерите за безплатно обучение, които се предоставят от Агенция по Заетостта чрез схемата Аз Мога Повече 2012. Имате възможност да се възползвате от Безплатните Фризьорски курсове с Ваучери като се запишете за курс при Доставчик на обучение, който ги предлага.

 

   Обучението с Ваучери в курс Фризьорство по програма Аз Мога Повече 2014-2015 се провежда в смесена форма. Тоест има присъствена част на курса, която се налага заради практическото обучение, а другата е дистанционна – за теоретичния материал. Теоретичната част на Фризьорските курсове е достъпна 24ч. в денонощието, чрез специално създадената за целта платформа за обучение, до която Доставчикът на Обучение ще Ви даде достъп, а практиката е съобразно свободното Ви време. Това е дистанционното обучение с Ваучери – много подходящо за работещи лица и специално създадено за тях. То дава възможност на лица от различни градове (Силистра, Варна, Бургас) да се запишат при един и същ Доставчик на обучение с Ваучери с офис в гр.Казанлък.

 

   Чрез обучение в безплатния Курс по Фризьорство с Ваучер, Вие освен, че ще придобиете теоретични и практически знания и умения, ще получите и свидетелство за Професионална квалификация 2-ра степен- и всичко това безплатно! Не е нужно да заплащате допълнителни такси или да закупувате учебници и помагала. Всички разходи се покриват от Ваучерите за безплатно обучение, предоставени Ви чрез схемата Аз Мога Повече 2014-2015. Известни са сроковете, в които можете да подадете документи за кандидатстване в Бюрото по Труда във Вашия град.

 

 

Какво ще изучавам във Фризьорските курсове с Ваучер по програма Аз Мога Повече 2014-2015?

 

   Част от материала, който ще изучавате в Безплатния курс Фризьорство с Ваучер, предоставен от Агенцията по Заетостта, е как да организирате работното си място; ще бъдете запознати с инструментите, пособията и техниката, с които трябва да се научите да работите! Изучават се също основни понятия, различни видове фризури, прически, мъжко и дамско подстригване, боядисване и изрусяване, салонно подстригване, както и много други. Научете повече за продуктите, които се използват при оформянето на прически.

 

Всяко кандидатстващо за получаване на Ваучери лице има право да подаде документи за два курса по схемата Аз Мога Повече за 2014-2015

   Според Наредбите на Агенцията по Заетостта, отнасящи се до Аз Мога Повече 2014-2015, всяко желаещо лице, отговарящо на условието да работи в частния сектор, има право да кандидатства за получаване на Ваучери за два Безплатни курса. Единият курс трябва да бъде професионален (например Безплатен курс Фризьорство), а другият – да е курс за усвояване на ключова компетенция (напр. Чуждоезиково обучение по Френски език или по Испански език).

  Важно е да се знае, че двата курса не могат да се преминат едновременно – обучението става последователно (въпрос на договорка с Доставчика на Обучение е кой ще премине първо), като крайния срок за приключване и на двата курса е 31.08.2014г.