Флуорин – флуорни таблетки против кариес

1
Добави коментар
Iskreto_27
Iskreto_27

Само искам да добавя, че използването на Флуор намалява IQ-to на малките деца и не само. Натрупва се в костите,като стават по-чупливи. Предозирането с флуор довежда до перманентни петна по зъбите (1ppm/l), затова преди една-две години от FDA тук в САЩ забраниха високи концентрации над 1.2ппм/л.

Ако погледнете мандалеевата таблица I, Fl,Br са в една група, когато организма няма достатъчно йод (I) да разпредели по тялото, той взима което е сходно, т.е. Флуор или други от групата. А къде се натрупва йода – в щитовидната жлеза,и половата система, което довежда до Hyperthyroid, хашимото,и проблеми с половата система и тн. Трапезната сол не дава достатъчно количество от йода на организма ,за да не се сбърка със флуора.

Друго важно значение на натриев флуорид (активната съставка на Флуорин продукта) – дръжте се – отрова за мишки Даже и в малки количества не бих го дала на дете Бихте ли им дали сода каустик примерно?!? Използва се и в психотропни лекарства като „Proziac“ , „Warfarine“ ,за да държат пациентите в летаргия. Къде още, а да Хитлер го е използвал в концлагерите ,за да контролира затворниците си, по същия начин като Proziac действа.

Даже и пасти за зъби не си купувам с тази гадост вътре. Ако искате да си заздравите зъбите пийте бульони(супи) от кокали варени за 8-24ч. Яжте дроболини- те са най-богати на витамини и минерали, не само чисто месо. Използвайте повече кр. масло. Гответе с мас и лой, а не с растителни масла ,които са минали хиляди процеси. Избягвайте белия хляб- даже още по-добре забравете го!

Знам, че стана много дълго , но когато виждам , майки да навират отрова в устата на децата си и наивно си мислят, че им помагат, ме боли много.

Флуора го има натурално в природата ,знам, но това което взимате е далеч от натуралния елемент. И далеч от нормалните граници. NaF сравнително рядко се среща в природата, според инфо в wikipedia. ФЛУОРИН табл. * 100Състав:• Всяка таблетка съдържа 0.55 мг натриев флуорид(NaF) (съответна на 0,25 мг F),

Тук в северна Америка, хората се мъчат да спрат насилственото флуодиране на водата, и се надигат с подписки и се освобождават постепенно. Преди няколко години когато пристигнах в Америка, знаете ли какво ми направи впечатление- колко неравни,развалени и тъмни са им зъбите.Този град ги третират от 1952г със приблизителното 1.5ппм/л . А тези които се усмихват широко са с изкуствени завити като пирони зъби.

Просто се хранете здравословно и зъбите ще са ви в отлично състояние, не ви трябват отрови за мишки , за да постигнете крепко здраве!!