Програмата Аз Мога Повече

4
Добави коментар

Детайли

 

Схема Аз Мога Повече 2013 по ОП Развитие на Човешките Ресурси към Агенцията по Заетостта

   Аз Мога Повече 2013-2014 е схема на Агенция по Заетостта по ОП Развитие на Човешките Ресурси, чиято цел е да предостави безплатно обучение на лица, заети в частния сектор и работещи на трудов договор.

   Парите, чрез които се финансира програмата, се отпускат безвъзмездно от Европейския Социален Фонд. Целта на схемата Аз Мога Повече 2013-2014 е да се даде възможност на повече хора да получат професионална квалификация или езиково обучение напълно безплатно!

   Много хора имат желание да се обучават, но за съжаление нямат финансовата възможност за това. Получавайки Ваучер за безплатно обучение по схемата Аз Мога Повече 2013, с който да преминат курсове за квалификация или преквалификация, те по-лесно ще могат да си намерят подходяща работа, защото с времето все повече работодатели  увеличават своите изисквания към новоназначените служители.

   Важно е да знаете, че абсолютно всеки може да кандидатства за получаване на Ваучер за Безплатно обучение по програма Аз Мога Повече за 2013 и 2014! Няма ограничения за възраст! Единствените две условия са да работите на трудов договор и да работите в частна фирма или да сте собственик на фирма.

   Самите курсове по програмата се провеждат от Доставчици на Обучение, които са одобрени от Агенцията по Заетостта. В същото време предлаганото по Аз Мога Повече Дистанционно обучение дава възможност на работещи на смени, с ненормирано или удължено работно време, да се обучават, без да трупат отсъствия, организирайки сами времето си за учене.

   Ако сте се заинтересували от възможностите, които предлага Аз Мога Повече 2013, разберете как да кандидатствате, какви са необходимите документи за участие в Аз Мога Повече 2013 и повече за Ваучерите за безплатно обучение, както и какви са сроковете за записване по Аз Мога 2013.