Детски магазин Баба Яга – детски и бебешки стоки, играчки и аксесоари на едро и дребно

1
Добави коментар

                         Погледнете в къщичката на Баба Яга и изберете подарък с КЪСМЕТ  за Вашето дете.

     Очаквайте голямо разнообразие от реномирани Европейски фирми , лидери в производтсвото на бебешки стоки и детски играчки.

За всекиго по нещо интересно:

                           

За Вашето малко съкровище можете да изберете комфорт и спокойствие с бебешките стоки на фирмите Bright Starts , Chiccо , Graco , Kiddo , 4moms, Carello – шезлонги, люлки, проходилки, колички RomeyBaby , кошари и столчета за хранене. Интересните им играчки и аксесоари винаги са били предпочитани от младите майки с вкус и изисканост.

     А за Вашите малки палавници и принцеси ще намерите разнообразие от играчки, който ще им донесат радост и усмивки на личицата им.

     Конструктори на LEGO и Playmobil , пъзели на Clementoni и Trefl, Ravensburger и Educa, 3-D Меки пъзели на Bloco Toys, строители на Brickadoo, сглобяеми модели от картон и хартия на Calafant и Rotooli, Креативни играчки от PlayBox, както и уникалните модели и голямо разнообразие на дървени играчки от фирмите Sevi ,Wild Republic и Bino. Разнообразни умалени модели на автомобили и мотори от  Maisto, Dickie , Majorette…

     Най-голямо разнообразие от плюшени играчки на почти всички видове и породи животинки – домашни, диви, африкански, морски с различна големина и опаковка на световно известните фирми Trudi и Wild Republic.

      Кукли Барби и Монстър Хай на Мател , както и Стефи и Бейби Лов от Симба Тойс….

    За спорта ще намерите качествените триколки и тротинетки на италианската фирма Italtrike, ролери и кънки, скейтборд на Gioca и STAMP и красивите артикули с Disney герои на John – топки, къмпинг аксесоари – палатки и столчета.

      Зарадвайте децата с качествените ВМХ велосипеди с европейско качество на CLERMONT и VIVA bike.