Съвременна къща в Израел ни омайва със стъкло и метална магия

1
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Съвременна къща в Израел ни омайва със стъкло и метална магия
28 септември 2012

Бляскавата природа и невероятните дизайни на модерните къщи не са вече нещо необичайно. Всъщност много лесно да се подредим дом, който да удивлява и да ни захласва със своя разкош. Днес ви представяме една прекрасна съвременна къща в Caesarea, Израел, в нея има нещо много специално от момента, в който я зърнем, няма как да не се влюбите от пръв поглед в нейния архитектурен план, изчистен дизайн, майсторски използваното стъкло и интересното вплитане на метала в сградата.

Тя е проектирана от Maya Rosenberg и къщата включва използване на скъпо и красиво стъкло, което прави плавната връзка между елементите и по този начин интериорите са свързани с разкошна градина, обширен басейн и двор, където човек може да прекара невероятна вечер без значение какъв е сезона.

Архитектурата и цялостният дизайн са завършени с метална стена с алуминиево покритие, която се отличава от други елементи, и добавя красота и баланс у дома, но също така създава съкровено пространство за жителите на къща, създава защитен „щит‘‘ на интериора и скрива от любопитните очи навън. Лъскавото покритие на настилките и басейна предлагат перфектно усещане за атмосфера и създава илюзия за пространство.

Къщата е перфектно съчетание на форма и функционалност, изкуство и елегантност, стил и красота….