Къщата от филма Spread

3
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Знаем, че си падате по чаровния Холивудски актьор Аштън Кътчър. Ето защо ще ви разкрием повече информация за филма ‘Spread’ от 2009 година.
Openhouse се намира в Холивуд и е дело на  Xten Architecture, компания, базирана в Лос Анджелис, САЩ. Компанията изгражда по поръчка дом, който се издига точно на върха на хълма. Предишният собственик е  Randolph Duke. Като стилист и моден дизайнер, Duke се спира на къща с три спални, специално подготвена за купони и екзотични фото сесии.  Високите стъклени стени премахват границите между екстериора и интериора, като позволяват на гостите и жителите на тази изумителна къща да се насладят на пленителните гледки към Лос Анджелис от буквално всеки ъгъл на този дом.
Стъпаловидната структура на тази къща с отворения тип пространство на първия етаж и огромният апартамент на втория етаж сякаш е ‘надвиснала’ над блещукащия вечен град.

Естествените текстури и скупчените каменни елементи сякаш завършват скицата на инак предсказуемата съвременна къща, която определено грабва окото и е достойна да ‘участва’ в касов холивудски филм.