Пчелни продукти

2
Добави коментар
d_b_g_
d_b_g_

Forever Bee Pollen (Пчелен прашец)

  Прашецът се намира почти навсякъде около нас в природата. Той е жизнено важен за всички растения. Без него нямаше да има нито цветя, нито дървета, дори без прашеца и нашият живот би бил застрашен. С прашец се хранят и някои насекоми. Едни от тях са пчелите. Те събират полен, който всъщност представлява оплоден прашец. Сега ние ви предлагаме пчелен прашец Forever Bee Pollen, под формата на хранителна добавка. Той е набавен от цветя, намиращи се във високо пустинни райони, където рядко стъпва човешки крак. Събира се в специални патентовани колектори, изработени от неръждаема стомана. Всичко това ви осигурява една силна и прясна храна. Освен това във Forever Bee Pollen няма да откриете абсолютно никакви оцветители, консерванти или изкуствени аромати, защото той е напълно натурален. В пчелният прашец ще откриете находище на витамини, които са от голямо значение за здравето. Такива са витамин C и витамини от В комплекса, които се разтварят във вода и е задължително да се приемат всеки ден. Други витамини, които се откриват във Forever Bee Pollen са D, E, K и А (познат още като бета каротин). Пчелният прашец съдържа в себе си и много минерали (прави впечатление, че калцият и фосфорът са почти в идеално отношение, а именно 1:1), въглехидрати, протеини, 22 аминокиселини, в това число влизат и осемте есенциални аминокиселини, които организмът ни не може да произведе сам. Също така има наличие и на ензими и коензими, мастни киселини от растителен произход. Никоя друга хранителна добавка не може да се мери с пчелния прашец по съотношение хранителни вещества на калория, и затова изобщо не е учудващо, че се приема за една от най – богатите храни. Интересен факт е, че човек би могъл да оцелее, ако приема само пчелен прашец с добавка единствено на влакна и вода. Човешкият организъм се справя изключително лесно с преработването и усвояването на всички хранителни вещества в пчелния прашец. Също така ни осигурява сила, енергия и ни поддържа жизнени. Имено заради тези благотворни действия го използват и спортистите. Но това не са единствените плюсове на този така магически прашец. Има и много други положителни действия:

Съдържа в себе си витамин В6 и цинк, което го прави изключително подходящ при напрежение преди менструация, както и при депресия.
Притъпява чувствителността на организма, в следствие на което е не лошо допълнение за алергична поносимост.
Покачва ефективното отделяне на отпадъчни вещества и отрови в организма, свежда до минимум дейността на бактериите.
Той е смесица от хранителни вещества, които помага за подобряването на телесната химия, от което следва, че унищожава ефекта на консервантите и добавените в храната вещества.

В пчелния прашец има и лецитин. Той улеснява обмяната на мазнини и спомага за по – добро храносмилане. Укрепва нервната и имунната системи.

Съставки:

500 мг пчелен прашец, пчелен мед, пчелно млечице, силициев диоксид и стеаринова киселина.

Начин на употреба:

За да се уверите, че не сте алергични пробвайте малко количество (1/4 от таблетката). След като сте се уверили че не сте, постепенно увеличавайте приема до три пъти дневно по една таблетка. Препоръчително е таблетките да се смучат. Преди да започнете употребата на тази, или която и да е друга хранителна добавка, се консултирайте с лекар.

Характеристики:

Мултивитаминна и мултиминерална добавка.
Повишава жизнеността.
Спомага за по – добро храносмилане.
Облекчава симптоми на алергия.