Сезон 2 на Гъмол стартира през декември

1
Добави коментар
yApple

Гъмбол, Дарвин и всички останали симпатични герои от Невероятният свят на Гъмбол се завръщат отново по Cartoon Network през декември. Поредицата стартира на 3 декември в 18.30 часа и ще се излъчва всеки понеделник.

Очаквайте още приключения на голямата синя котка и семейство Уотерсън в странния и прекрасен град Елмор. Пригответе се за любовни истории, отмъщение и дори за търсене на съкровище! Всичко това, придружено с много смях, забавление и весели последствия – нормалното вече не е чак толкова нормално… В малкия град Елмор фъстъче ходи на тренировка за мажоретки, кактус полива моравата пред къщата си и тиранозавър е пакостникът в училище…

Многократно награждаваната анимация вече е спечелила 15 престижни награди от създаването си през 2011, между които две награди БАФТА, три награди Kidscreen, две награди на Британската Анимация, една награда Ани, награда Prix Jeunesse Award и Annecy Cristal Award.

Освен признанията от професионалната общност Невероятният свят на Гъмбол вече има и много фенове по света благодарение на уникалното съчетание на комедийни елементи и визуална иновация. Гъмбол е в топ 10 на поредиците по Cartoon Network за България. Популярността на анимацията в Европа е подобна – над 25 милиона зрители са гледали приключенията на семейство Уотерсън от юли до септември 2012.

Телевизионният успех на Невероятният свят на Гъмбол се повтаря и в интернет пространството. Играта Suburban Karate Master, която е базирана на поредицата, е играна над 250 милиона пъти по целия свят. Видеоклип на героя Банана Джо в YouTube е гледан над 2.5 милиона пъти, а мобилно приложение за Android и iOS е свалено над 500,000 пъти.

По-рано през годината Turner Broadcasting одобри създаването на сезон 3 на Невероятният свят на Гъмбол, творческият процес за който се извършва в европейското студио на Cartoon Network в Лондон.

За Cartoon Network:

Cartoon Network е един от водещите телевизионни детски канали в Централна и Източна Европа и Бенелюкс, който излъчва комбинация от популярни комедийни, приключенски и екшън поредици. Едни от най-популярните анимации са Невероятният свят на Гъмбол, Бен 10, Време за приключения, Парк шоу, Star Wars: Войните на клонираните и Генератор Рекс. Cartoon Network е достъпен и чрез своите уебсайтове (www.cartoonnetwork.bg), чрез мобилни комуникации, игри, видео по поръчка и редица лицензирани продукти. След началото си като пан-европейски канал през 1993, Cartoon Network стартира свои локализирани версии в Европа, Близкия изток и Африка. Сега каналът достига до над 339 милиона домакинства в 190 държави по света. Cartoon Network се управлява от Turner Broadcasting System Europe. Turner Broadcasting System, Inc., е компания на Time Warner.