Коледни Намаления

2
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

Начало

Новини

Коледни Намаления

Коледни Намаления

Публикувана: 04 Дек 2012
Преглеждана: 1760

Коледните намаления в MyBody.bg са вече факт! По време на нашите първи Коледни Празници ще Ви предложим всички топ- марки на ексклузивни цени. Само до 07.01.2013 год. Ви каним да се възползвате от отстъпките в сайта, които стигат до -40% от редовната цена.

 

 

Както и досега Безплатната Доставка и Подаръците към всяка поръчка остават в сила за най- запалените бодибилдинг маниаци!

 

Екипът на MyBody.bg Ви пожелава Весели Празници!

Още новини

 
Есента е чудесно време да се съсредоточим отново върху целите, които сме си задали през Януари. След като преминаха мързеливите летни дни е време да дадем приоритет на здравето и физическата си кондиция. Ако в началото на годината целта е била „Сваляне на няколко килца, натрупване на мускулна маса и орелефяване“, то сега е времето да се предприемат 5 лесни, но важни стъпки за да …

Плачи! Там близо край град София
стърчи, аз видях, черно бесило,
и твой един син, Българийо,
виси на него със страшна сила.*

Днес, на 18 февруари се навършват 140 години от обесването на Васил Левски. За апостола на българската свобода могат да се кажат много и различни неща. Повечето от тях вече са казани. Да се пише за Левски е още по-трудна задача – той е идеализиран образ, дълбоко запечатан …

В цялостният процес на редукция на теглото и изгаряне на излишните мазнини, най- важни са правилно разпределеното здравословно хранене и здравите тренировки, но все пак има и някои „хитринки“, чрез които ще ускорите тези процеси. В тази статия ви представяме 10 от тях:

 
              1.  Не пропускайте закуската …