Какво представляват ролевите игри?

4
Добави коментар
gotinisaitove7
gotinisaitove7

За да играете ролеви игри първо трябва да знаете какво преставляват те. Те са преминавали от една или друга форма с годините. Развитието на технологиите е допринесло значително за начина, по който хората ги играят като има огромно разнообразие от ролеви игри в сайтовете за игри за двама.

През 80-те години ролевите игри с молив и хартия са били най-често срещаните. Игри като Dungeons и Dragons задават стандарта за ролевите игри. Тази форма на ролевите игри дава много изобретателност на играчите. Всичко е било създадено чрез собствените мисли и въображение на хората с някои насоки от книги и други играещи.

С идването на домашните компютри, АOL стана друг източник на ролеви игри. В началото домашните компютри са най-често използвани за чат стаи. Tова разширява броя на хората, с които човек може да играе и с лекота да създава различни сценарии.В игрите с молив и хартия са създадени правила, с които играчите да си взаимодействат.

С навлизането на компютрите, компютърните игри започнаха да изпълват пазара. MUDs или multi-user подземия преди 80-те, но в много домове няма личен компютър. В края на 80-те популярността на тези игри нараства. Това е било главно игра с хартия и молив с основни правила писани единствено на компютър. Това върна някои от по-старите предимства на ролевата игра с достъп до по-голям спектър от потребители.

Много хора смятат игра наречена Everquest за една от първите компютърни ролеви игри за двама. Макар че това е напълно невярно тя е една от първите игри, за които младите се сещат. Eдин човек всъщност може да се изправи срещу аватара на друг, да прави движения, да избере среда подходяща за разиграващата се история. Много хора избират да играят играта като конзолна. Въпреки това има геймъри възползвали се от тази нова среда.

През годините някои хора следват пътя си докрай и все още използват игри с молив и хартия. Други са избрали MMORPGs като тяхна ролева платформа.

Каквото и да изберете помнете, че това е игра и тя трябва да ви забавлява! Не трябва да я чувствате като работа или задължение. Ако играта някога започне да бъде усещана по този начин, може би трябва да смените героите, да възобновите историята или просто да спрете да играете за малко.