Видеозаснемане в Бургас

4
Добави коментар
burgasdnes
burgasdnes

Видеозаснемане в Бургас

Екип от професионални видеооператори ще се погрижи да изпълни всяка Ваша поръчка на желания продукт. Ние много държим да обсъдим с Вас Вашите желания за начин на изработка, визия, музикално оформление и всички други подробности, за да останете удовлетворени от крайния продукт! Мислим, че е много важно да знаем какво желае нашият клиент, за да може начина ни на работа да бъде съобразен и максимално доближен до Вашите възгледи и мислене. Разбира се, може да ни се доверите и да оставите изработването му от нас!

Ние предлагаме заснемането и изработването на:

рекламни клипове
документални филми
пресконференции и семинари
фирмени и детски партита, рожденни дни, кръщенета, юбилеи, абитуриентски балове и всичко, което желаете да запаметите като Ваш скъп спомен

На последно място, но и с повече изчерпателна информация, са сватбените тържества. Знаейки, че това е Вашият сватбен ден, който ще бъде най-прекрасния и щастлив, ние Ви предлагаме следните услуги от наша страна, за да запазите един прекрасен спомен:

формат HD: заснемане, монтиране, записване на Blu-ray дискове (или външни носители по Ваш избор) и изработване на индивидуални обложки с Ваши снимки, интерактивно Blu-ray меню + копие на DVD (2 броя SD 16:9)
формат SD (16:9): заснемане, монтиране, записване на DVD дискове и изработване на индивидуални обложки с Ваши снимки, интерактивно DVD меню + 1 копие

Допълнително Ви предлагаме изработването на:

Трейлър
Клип
Слайдшоу от снимки
Допълнително заснемане в различен ден от сватбеното тържество
Две камери

С цел да се съобразим с Вашите различни изискавания и желания, ние Ви предлагаме и различни варианти за времетраенето и избрани от Вас ритуали, които да бъдат заснети.
Също така, ние ще обсъдим всички подробности около сватбеното тържество и ще Ви помогнем с разяснения за ритуалите и традициите, през които ще преминете във Вашия сватбен ден и надявайки се, че ще спомогнем те да протекат безпроблемно и с голямо удоволствие за Вас.

Фотозаснемане в Бургас

Ако се нуждаете от качествено и стойностно фотозаснемане на Вашите празници – сватби, кръщенета, абитуриентски балове, рожденни дни, индивидуални и семейни снимки, Вие сте на правилното място.
Ние от FotoVideo се стремим да уловим автентичните, емоционални моменти, които означават толкова много за Вас, по дискретен и изискан начин.

Без да се натрапваме, ние се стремин да разкажем историята на Вашия празник, така че никога да не го забравите.
Всяко тържество – било то сватба, рожден ден или друго е различно, поради което ние държим на среща с нашите клиенти, за да обсъдим плановете им за него в детайли.

От опита, който имаме знаем, че хората имат различни предпочитания и желания, за това се стремим да предложим различни варианти на заснемане, съобразени с Вашия бюджет и време.
Можем да Ви предложим допълнителна обработка на Вашите снимки като ретуш, черно-бели и постобработка за по-голям ефект на фотографиите Ви.