НОВ МОДЕЛ ТАБЛЕТ LEOS GPS Tab7 DVB-T Navigator 7

3
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, North Cross, LEOS и други. GPS ВТОРА УПОТРЕБА, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

НОВ МОДЕЛ ТАБЛЕТ LEOS GPS Tab7 DVB-T Navigator 7
23:09, 04 Ноември 2013 видяна 1119 пъти

1
2
3
4
5

3,09 / 5
(35 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Неотдавна Ви запознахме с все по-нашумяващата българска марка за навигации LEOS. След добрите резултати от тестването на техните устройства и информацията относно техните достъпни за всеки цени, фирмата ни зарадва и с нови вести. От LEOS обявиха, че обръщат сериозно внимание и солидно количество средства в насока таблетите. Именно преносимите компютри са последния бум на техниката. Те придобиват огромна популярност, използват се от все повече хора и всеки уважаващ се производител трябва непременно да им обърне внимание.
На вашето внимание Ви представяме най-новото творение на LEOS – LEOS GPS Tab7 DVB-T Navigator 7. Устойството притежава красив 7-инчов капацитивен дисплей с ярки цветове. Има бърз 1.2GhZ процесор и 1GB DDR3 RAM памет, гарантиращи висока производителност и гладка работа. Операционната система е Android, а вградената 4GB и подаръкът от LEOS 8GB карта памет Ви предоставят огромно пространство за вашите снимки, видео, игри и хиляди приложения от Google play. LEOS Tab7 е оборудван с две камери – една на гърба и една на предния панел. Устойството има вграден Wi-Fi приемник и е удобно за сърфиране из мрежата по всяко време. Facebook, пълен офис пакет, четене на електронни книги, игри, музика, видео, снимки и вграден FM трансмитер са едва началото на на списъка от безбройни, полезни и забавни функции, които ще можете да използвате. Също така поддържа HD резолюция и има съвместим с всички модерни телевизори и монитори HDMI изход.

 

Макар всички изброени до тук характеристики да са доста впечатляващи от LEOS не е се спират до тук и издигат своя таблет на още по-високо ниво.  LEOS GPS Tab7 DVB-T Navigator 7 не е обикновен таблет, той е нещо много повече. Устройството комбинира в себе си свойствата на преносим компютър, GPS навигация и телевизор. Притежава вграден GPS приемник и цифров тунер, който се характеризира с перфектното си качество на картината, тестван и работи не само в България, но и в цяла Европа. А като бонус подарък от LEOS таблетът достига до клиента с инсталирани карти на цяла България и Европа, включително полицейски камери и множество POI (точки на интерес).
Стилен, тънък, ултра бърз и функционален LEOS GPS Tab7 DVB-T Navigator 7 е революционен продукт, комбиниращ в себе си множество от функции и уреди. Отново LEOS не изневеряват на принципите си и на очакванията на клиентите си, предлагайки устройството на уникално примамлива цена. Таблетът е с 24 месеца гаранция.

За по-подробна информация – можете да разгледате тук.

 

LEOS GPS Tab7 DVB-T Navigator 7 – какво повече му трябва на човек?

 

Добави в Svejo

Коментари

Напиши коментар

« Обратно към блога