Виктор Азманов прави дарение

3
Добави коментар
sever.bg
sever.bg

Председателят на Българо-китайската търговско-промишлена камара /БКТПК/ Виктор Азманов ще посети днес Община Генерал Тошево. Там от името на Камарата ще направи дарение на общинския Център за работа с деца. Ще бъдат предоставени компютри и принтер.

Жестът е породен от желанието на членуващите в Камарата да подпомагат малките общини, за да стимулират развитието на регионите извън столицата.

Центърът за работа с деца в Генерал Тошево бе избран заради активната си и атрактивна дейност, благодарение, на която са приобщени огромна част от местните ученици във възрастовата група от 1 до 10 клас.

Азманов ще се срещне и с кмета на Ген. Тошево Димитър Михайлов. Двамата ще подпишат споразумение за партньорство. Ще посетят и общинския Детски център, където ще бъде доставена дарената техника.

По инициатива на великотърновеца, Българо-китайската търговско-промишлена камара /БКТПК/ направи и редица благотворителни откупки от няколко социални заведения в страната. Все повече домове за деца, а също и тези за възрастни с увреждания, разкриват арт ателиета, в които потребителите на социалната услуга да творят.

В навечерието на коледните празници БКТПК подарява на своите партньори ръчно изработени украшения, картички, ангели, гирлянди и пр. Трогателните сувенири са придружени с пожеланията на Виктор Азманов за много доброта и красота.

 

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg