Мъж на 70 години с тяло на 20 годишен | Fhl.bg

27
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Мъж на 70 години с тяло на 20 годишен

 

Живота на  Dr. Jeffrey Life се променя на 60-годишна възраст, когато той започна да се занимава с фитнес доста сериозно. До тогава, той е с наднормено тегло,на границата на диабета и ежедневно подложен на много  стрес.Всичко тръгва от там когато той се натъкнал на 12-седмично фитнес предизвикателство на  Media Magazine, с което той решава да се подложи и да направи няколко промени в живота си. Така той изпраща снимката си ,  и екипа започва да работи с него. След 3 месеца, той е загубил над  25кг и е със значително намалени мазнини в тялото. Това, обаче,е тяло на 64 годишен ,чиито хормони не могат да подържат стегната мускулатура.  Виновникът за това   състояние, известно като андропауза ,което се характеризира с постоянен спад на нивата на тестостерона.

Поради този факт д-р Life в продължение на последните 9 години редовно взима дози тестостерон и човешки хормон на растежа. Това, разбира се, заедно със строг режим на упражняване (шест дни в седмицата включително твърдо кардио, тежки тренировки с  тежести, бойни изкуства, пилатес) и диета (с ниски въглехидрати ). 

И резултатът е пред вас!

 

 

 

 

Тестостероновите терапии не идват без своите рискове, обаче. Известно е , че причиняват разширения на простатата, както и ,че човешкия хормон на растежа може да увеличи риска от диабет и рак. Повечето лекари смятат, че спадът в нивото на тестостерона е нормална част от процеса на стареене и не трябва да бъде манипулирана. Но д-р  Life не е притеснен от такива предупреждения. Напротив  той доволен от терапията ,на която е подложен  и няма  никакви угризения за изкуственото  регулиране на хормони в тялото му. 

Преди няколко години, той дори напусна лекарската си практика, за да започне да практикува т.н. анти-стареене практика. Самият той харчи около $ 1500 на месец за  собствените си процедури. 

 

 

 

Всеки сам прави своя избор,с което искаме ясно да изразим своето мнение по въпроса.Не бива да бъде насърчавана употребата на хормонални средства ,дори и под лекарски контрол.Но наистина възниква въпроса кое е по опасно в случая .Да приемеш че си Възрастен мъж на 60 години ,който има здравословни проблеми,или да поемеш по-нов път-здравословно хранене и тренировки но за съжеление с употребата на дози тестостерон и човешки хормон на растежа..

На този въпрос ще оставим всеки сам да си  отговори ,но нашето мнение е че човек може да направи своя здравословен избор,и да промени начина си на животи.Да тренира и се храни правилно, без употребата на хормонални средства. Естествено трябва да е ясно,че няма да изглежда и да се чуства по този начин .

Но безплатен обяд определено няма!!!