Малък апартамент за големи мечтатели

12
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Маломерните апартаменти често представляват много по-голямо предизвикателство, що се отнася до обзавеждане, в сравнение с по-просторните си събратя. Този факт обаче по никакъв начин не бива да ограничава въображението, а напротив – да го вдъхновява за иновативни и нестандартни интериорни решения.

Така смята и руският интериорен дизайнер Сергей Баскаков, който дава пълна воля на въображението си, поръсвайки го с щипка прагматизъм (но не от скучния), за да превърне този малък апартамент в уютно кътче, създадено за мечтатели, които могат да летят толкова високо, колкото и птиците, нарисувани по стените на спалнята.

Home Designing Oгледалните повърхности без рамки по стените на апартамента създават илюзия за много по-широко пространство. Приложете този трик ако и вие често изпитвате клаустрофобични усещания в собствения си дом.

Home Designing Ако спалнята ви е прекалено малка, в никакъв случай не поставяйте леглото в центъра ѝ. Вместо това го разположете ъглово, най-добре до прозорец.

Home Designing Още снимки на този малък апартамент, създаден за големи мечтатели, може да разгледате по-надолу в тази статия. А ако искате да научавате всичко най-интересно от света на интериорния дизайн, присъединете се към Jenite във Facebook!

Home Designing

Home Designing

Home Designing

Home Designing

Home Designing