Сензация! Вижте бременната Емануела! Ето кой е бащата на бебето и в кой месец е певицата!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Димитър. Тя започна отношенията си с него малко след като се разведе с първия си съпруг- Никола, с който не изкараха дори година съвместен живот.

Мълвата, че Емануела е бременна тръгна още преди няколко седмици, когато лично тя се е похвалила на свои близки приятелки, а малко по-късно и самият бъдещ дядо- Динко Динев се е издал, че е повече от щастлив. Той дори обещал на бъдещите родители, че ще им подари супер луксозен тризонет, а веднага след раждането ще им припише и един от най-луксозните си мезонети в Свети Влас, където младото семейство да прекарва лятото

си.

Въреки, че до сега официално потвърждение от самата Емануела и бъдещия татко Димитър няма, папараци вече за изловили поп-фолк изпълнителката да влиза на посещение при личния си гинеколог в клиника „Малина” в столицата. Служители на лечебното заведение пък потвърдили новината, че Емануела не е там за профилактичен преглед, а за да провери как върви бременността ѝ. Нямала търпение вече да разбере и какъв ще е полът на бебето, защото много искала момиченце. Все още обаче било много рано и лекарите не могли да кажат с точност дали второто дете на Емануела ще бъде момче или момиче.