Златната топка на раздялата

1
Добави коментар
bgwoman
bgwoman

Връчването на футболната Златна топка на португалеца Кристиано Роналдо неочаквано изкара на преден план личния живот на играча. Отсъствието от церемонията на приятелката му – руския супермодел Ирина Шейк, накара медиите по цял свят да гръмнат за евентуалната раздяла на двойката. Темата за това дали Кристиано ще стане най-обичаният руски зет измести на заден план дори висотата на даденото му отличие.

Фактът си е факт: 29-годишната Ирина Шейк (Ирина Шайхлисламова), която блестеше на последните две церемонии, не се яви в понеделник в Цюрих. Съдейки по социалните мрежи, тя е предпочела да не прекъсва отпуската си, която кара някъде по островите. Самият Роналдо пък не я спомена в благодарствените си думи. По рецептата „Шарапова“ журналистите оперативно провериха подписките на двамата в Туитър – така го направиха при слуховете за раздяла на Шарапова с българина Григор Димитров, и изясниха, че Шейк не следи обновяванията на микроблога на Роналдо. А в социалните мрежи няма много снимки на двойката.

Последното фото, публикувано в инстаграма на Роналдо, е отпреди три седмици. В същото време суперзвездата на „Реал“ не е реагирал по никакъв начин на рождения ден на рускинята на 7 януари. Тя пък го игнорира при поредния му професионален успех. Британският Daily Мail пише, че в края на декември Шейк се е скарала с майката на футболиста относно плановете за празниците.

Романът на Шейк с един от най-знаменитите футболисти в света започна преди около 4 години. Макар двамата да се занимават активно с кариерите си и да живеят в различни градове, периодически се появяваха слухове за тяхната сватба. За последните няколко години Шейк покрай успехите си в моделния бизнес успя два пъти да се снима в киното, в това число в блокбастера „Херакъл“, и да стане героиня в песен на рапъра Кание Уест. Отношенията на Шейк и Роналдо обаче никога не са били много публични. Двойката не ги е крила, но пък е избягвала ежемесечните откровения в таблоидите с каква кухня Шейк гевези Роналдо и неговия син.

Представители на модела отказаха да коментират слухове за евентуалната раздяла. Снимка: източник