Новият Honda Jazz с награда от EuroNCAP

5
Добави коментар
transpot
transpot

Новият Honda Jazz е отличен с престижната награда за най-добър автомобил в клас Супермини за 2015 г. на независимата организация за безопасност EuroNCAP.

Всяка година EuroNCAP публикува списък на автомобилите, които са се представили най-добре като резултати в съответните си категории. За да се постигне наградата „Най-добър в класа“ на EuroNCAP, автомобилите от всяка категория се оценяват по отношение изчислената сума от точките във всяка от четирите ключови области за сигурност: на възрастните пътници, на децата, пътуващи в автомобила, безопасността на пешеходците и системи за подпомагане. Тази сума от точки се използва като основа за сравняване на превозното средство.
Генералният секретар на EuroNCAP д-р Михаел ван Ратинген коментира: „EuroNCAP поздравява Honda за Jazz, които получи най-добрите оценки в клас Супермини за 2015 г.. Наградата е признание за 5-звездното представяне на Jazz и стратегията на Honda по отношение на оборудваненето за безопасност, което го изстреля на върха в този сегмент.“

 

Информация: Хонда

Сподели

Facebook
Twitter

Предишна статияВремето днес