BRELIL HOMME STRONG GEL 200ML ГЕЛ ЗА СИЛНА ФИКСАЦИЯ 200МЛ

1
301
Добави коментар
mashbg
mashbg

Bio Traitement Homme

Линията на продуктите Bio Traitement Homme от италианската марка Brelil Professional помага за грижата за косата и кожата на мъжете по сложен начин. Козметиката за съвременния човек е важен атрибут на стил и внимание към собствения външен вид, което е много важно при комуникацията с другите. За да постигнете отлични резултати с минимално време, шампоани Bio Traitement Homme , продукти за стилизиране и крем за бръснене ще ви помогнат .

Всички продукти имат тонизиращо и освежаващо действие, а също осигуряват необходимото хранене, овлажняване и защита от агресивни външни влияния.

Италианската марка Brelil Professionalпредставя силен фиксиращ гел Brelil Gel Strong , с който лесно се създават устойчиви мъже с прически от всякакъв стил. Този висококачествен продукт, оценен от професионалистите, може да се използва у дома. Продуктът се прилага бързо и лесно, има безупречна текстура и икономична консумация. Гелът не само надеждно фиксира прическите на най-екстремните форми, но има и грижовен ефект. Благодарение на наличието на пантенол, глицерин и витамин Е във формулата, косата получава необходимото хранене и овлажняване, блясък, коприна и красив външен вид.

Приложение: Нанесете необходимата част от Brelil Gel Strong гел върху измитата и изсушена коса и оформете косата с желаната форма.