Къща на морето Созопол Буджака

3
Добави коментар
seabank
seabank

Продава, Къща Созопол местност Буджака с панорама към морето.

Новопостроена триетажна къща с прекрасна морска панорама в Созопол, Буджака. Намира се в затворен комплекс от къщи с басейн и целогодишна поддръжка.

192кв.м. РЗП без тераси и еркери –- по кинт и изисквания на строително разрешение 248кв.м. РЗП чисти по заснемане 310кв.м. двор към къщата, паркоместа. Акт 16.

Първи етаж /партер/: две спални, две бани/WC и вътрешно стълбище; Втори етаж: дневна-кухня-трапезария, мокро помещение с баня/WC, склад, тераса с изглед към морето и вътрешно стълбище; Трети етаж: две спални, две бани/WC и открита тераса с изглед към морето. Аранжиран и озеленен двор към всякa къща с площ от 310 кв.м, басейн, две паркоместа. Къщата е завършена на тапа.

ДИРЕКТНО ОТ СОБСТВЕНИКА     За още информация тел.0888 287 480

Созопол е разположен на българското черноморско крайбрежие, на 35 км южно от Бургас. Центърът му (Старият град) се намира на малък полуостров. В близост до него са островите Свети Иван и Свети Петър. Важна част от Созопол за туристите са многото плажове в района, които позволяват къмпингуване при много добри природни условия. Смокиня, Каваците, Веселие и Градина са само част от тези плажове.