Коледни подаръци в последния момент – 7 идеи

4
Добави коментар
Sportuvaibg
Sportuvaibg

Прочитания: 272

21.12.2012 11:12
по статията работи: Sportuvai.bg

Закъсали сте с избора на подаръци за Коледа? Празникът наближава, а малкото идеи отдавна отпаднаха? Е, ние никога не се скъпим на идеи, затова с радост ще направим седем интересни предложения, които могат не просто да ви спасят, но и да накара половинката ви или просто приятелите ви да ахнат. Както може да очаквате от нас, подбрали сме все идеи, които носят в себе си спортна или поне здравословна идея. А вие може да избирате спрямо бюджета и човека. Ако сред тези седем не намерите решение на проблема, разгледайте и другите седем, които вече споделихме.

 

1. Видео уроци по…

 

 

По каланетика, аеробика, зумба и какво ли още не. В днешно време спортните инструктори се надпреварват да се записват и да разпространяват движението свое. Бъдете обаче предпазливи, защото някои дами могат и да изтълкуват подобен жест като намек, че са качили някое друго кило отгоре. Ако обаче човекът до вас обича да спортува, но все не му остава време, едно DVD и половин час вечерта ще му помогнат повече, отколкото може да предполагате.

 

2. Туистър

 

 

Всеизвестната игра всъщност предлага не само забава за компанията или семейството, но и страхотен начин да се поразтегнете малко. За тези, които не знаят какво представлява „Туистър“, това е шалте с кръгчета в различен цвят на всеки ред. Късметът предопределя къде ще трябва да сложите крак или ръка. В крайна сметка става една мешаница, която изисква сериозна доза гъвкавост. И един съвет от нас, преди да играете, вземете си душ 🙂

 

3. Foam rolling

 

 

И ние скоро научихме какво всъщност е това. Става дума за специален цилиндър с пяна в различни размери, според мускулите, които трябва да масажирате. Благодарение на революционната технология, можете да отпускате пренапрегнати мускули, като ги местите върху цилиндъра с пяна. Ако решите да потърсите нещо подобно, трябва да знаете, че белите са меки, сините – средно твърди, а черните – много твърди…

 

 

4. Офис голф в чанта

 

 

За разлика от жените, които събират целия свят в дамската си чанта, мъжете нямат този навик. Затова ако искате да подарите нещо на своята половинка и трябва да го носи, най-добре му го подарете с чантата. Точно такова е и следващото ни предложение – приспособления за мини голф. Дългите часове работа в офис изискват раздвижване и макар и голфът да не е най-сериозното физическо натоварване, може да бъде много забавен и психически разтоварващ. 

Препоръчваме: MAX15 Голф комплект само за 97,90лв.

 

5. Ръкавици за фитнес

 

 

Да се върнем отново в страната на практичното – ръкавиците за фитнес могат да бъдат изключително полезни. Ако любовта ви тренира активно, то тя или той много добре знае колко неприятно е да използваш всички уреди, особено след като някой друг ги е ползвал и евентуално не са почистени. Ръкавиците не само ви носят допълнителна хигиена, но и по-добър захват, което чувствително подобрява ефективността от тренировката.

Препоръчваме: VistaFIT AS 370-02 фитнес ръкавици само за 19,90лв.

 

6. Пудовка

 

 

Идеална е, ако искате да оковете половинката си у дома. Поради тежеста си не е толкова лесна за пренасяне (освен ако нямате някой запален кросфитър), но пък е страшно функционална и ще помогне на момчето ви да се превърне в един истински Аполон със силни ръце. Върши работа и като камък за подпиране на гумата на колата на стръмен склон, изпитано от нас.

Препоръчваме: Пудовка Vin-Bell 8 кг, само за 32лв. в Get.bg

 

7. Секс зарчета

 

 

Най-хубавите подаръци са тези, които и двамата може да използвате заедно. А какво би донесло повече хубаво настроение след постите, ако не секс зарчета? Едното ви казва къде трябва да го направите, а другото как. От вас зависи колко време 🙂

Препоръчваме: SevenCreations Секс зарчета за любовна игра само за 17,10лв.