Почистване на боклук и къртене в стар апартамент

1
Добави коментар
traiki333
traiki333

 

София
Пловдив
Варна
Бургас
Безплатно
Блог
Новини
Региони

 

Почистване на боклук и къртене в стар апартамент
Добавено на: 01.01.2013

Преди основният ремонт на дома

Не сте ли се замисляли да обновите дома си? Да придадете нов облик на жилището си?
За тази цел има предварителни дейности, които нито са приятни, нито безопасни. Говоря за това, че преди да се започне същинският ремонт се налага да се кърти съществуващите части от дома ви. Например трябва да се изкъртят стари плочки в банята. Тази операция, уверявам ви, че е доста изморителна, мръсна и не безопасна. Виждал съм много хора да си извършва тази работа със собствени сили, но аз ви съветвам да се доверите на специализирани фирми, които разполагат със съответният инструментариум и обучен персонал.

Такава фирма е КЪРТИ.БГ. Тя ще извърши тази необходима операция бързо и акуратно. Фирмата разполага с необходимите за целта инструменти, къртачи, пробивни машини и всичко необходимо за къртачески услуги. Заедно с това фирмата притежава обучен персонал, който е в състояние да се справи с всеки възникнал проблем. След като се уговорите, вие повече няма да имате грижа за къртенето във вашият дом. Но освен това структурата за къртене разполага със собствен превоз за извозване на строителните отпадъци. Не се притеснявайте за чувалите за отпадъци фирмата разполага с необходимите за целта помощни аксесоари. Вашият боклук ще бъде изнесен на съответните строителни депа.

Стара българска клетва казва „ И дано майстор да ти влезне в къщи!” като синоним на купищата мръсотия, която остава след майсторите при ремонт. Това в никакъв случай не е валидно за работниците на фирмата. Една от дейностите, която извършва фирмата е почистването след извършване на ремонта. Така че след работниците на фирмата остава чисто и подредено.

Но дали можем да си позволим услугите на фирмата от финансова гледна точка. Е, това е въпрос, който се разрешава предварително. Но цените на услугите на фирма КЪРТИ.БГ са в границите на разумното и зависят точно какво ще искаме да се направи, на какво разстояние ще са изнесени отпадъците и още ред конкретни условия. Но когато правим калкулация какви средства ще са ни необходими е добре да си дадем сметка за огромното количество пепел и прах по главите и в дробовете ни, за много вероятните злополуки, за липсата на инструменти , време и умения за извършване на къртачески дейности в нашият дом.

бутон за социални мрежи

Добави коментар | Скрий коментарите