eMODNO резюме » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Започваме eMODNO-то резюме за първата седмица от 2013 година с изключително свежи звездни аутфити. Подбрахме няколко визии от различни светски събития или ежедневието на знаменитостите. Коя дама се е справила най-добре, решавате вие! Дайте своя вот в анкетата ни!

Кери Уошингтън приличаше на пролетна фея на премиерата на кинолентата „Django Unchained“, която се състоя в Рим. Тя беше избрала разкошна рокля с колоритен принт на Peter Pilotto. Зои Салдана ни впечатли с избора на стилна рокля на Emilio Pucci в нефритен нюанс, съчетана с металически обувки.

Фърги определено изглежда зашеметяващо в ярки неонови нюанси. Тя грабна вниманието на новогодишно парти с ефирна дълга рокля в цвят лайм, дело на Oliver Tolentino, комбинирана с бляскави обувки. Топмоделът Хайди Клум е елегантна дори в ежедневието. За разходка тя е избрала сако във войнишко зелено, син топ, дънки тип-молив, шал с животински мотиви в тъмна тоналност.

Интересен стрийт стайлинг демонстрират Миранда Кер и Гуен Стефани. Дори за пазар в супермаркет, ангелът на Victoria’s secret е ултра изискана в светла гама, с жълт блейзер за акцент. Гуен е дръзка както винаги. Тя е заложила на моден ансамбъл с грънч звучене, съчетавайки раирана риза, тъмен елек, широки дънки, груби боти и палто с кариран принт.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6808898]