Красива и елегантна с 3 процедури Пресотерапия на тяло + Лимфодренажни масажи + Бонус 3 Околоочни масажи само за 17.50 лв….

0
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Пресотерапията е съвременен, ефективен и абсолютно безболезнен метод, който е със силен терапевтичен ефект в битката с целулита и мастните натрупвания по тялото. Препоръчва се за лечение на целулит, отслабване и детоксикация. Оформяне на тялото. Облекчава болка от подуване на краката при задържане на вода и осигурява комфорт. Подобрява и тонусът на кожата. Курс от около 8-15 процедури позволява да се премахне целулита, да се облекчи венозната недостатъчност, да се премахнат отоците и повяхването на кожата в която и да е част на лицето и тялото. Всичко това на практика се явява и профилактика против стареенето. Противопоказания: Дълбока венозна тромбозаОстра инфекция на някой от двата кракаНаличие на болка или изтръпване на кракатаСърдечна недостатъчностОстри заболя по време на процедуритеПри наличие в тялото на пейсмейкър, изкуствено сърце.Лимфодренажният масаж и пресотерапията ще очистят тялото ви от токсини, ще подобрят работата на лимфната ви система и ще намалят излишните сантиметри и целулитната кожа. Продължителността напроцедурата е 30 минутиИмате болки в очите и главата ,погледът ви се премрежва!Очният масаж, които ви предлагаме ще ви помогне!Очният масаж с очен масажор ще подобри кръвообращението в зоната около очите и ще помогне за намаляване на тъмните кръгове и умората. Продължителността е 15 минути. Очният масаж се извършва с терапевтичен очен масажор който третира акупунктурните точки около зоната на очите, симулира пръстово масажиране на очния мускул, подобрява кръвообращението и повишаване на клетъчния метаболизъм.Този масаж е ефективен при очна болезненост, чувствителност към светлина, замъглено или двойно виждане, главоболие и сухота, сърбеж или парене на очите тревога и неврастения, неспокоен сън, безсъние, подпухналост и тъмни кръгове под очите, причинени от лошото кръвообращение. Очният масаж се прави по време на пресотерапията. Препоръчителен е при: компютърен синдром отстраняване на торбички и тъмни кръгове под очите възстановяване на мозъчното кръвообръщение възстановяване на паметта неврастении Противопоказания:Прекаран инсулт или мозъчен аневризъм Операция на очите

Условия

Валидност на ваучерите от 25.01.2013 до 22.03.2013г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;

Ваучерът включва:  Красива и елегантна с 3 процедури Пресотерапия на тяло + Лимфодренажни масажи + Бонус 3 Околоочни масажи само за 17.50 лв. вместо 45 лв!

С предварителна резервация на: 0897 865 096 от 10 до 19 часа, всеки делничен ден

Резервиран и неизползван час се губи от клиента; 

Отмяна на час се прави 24 часа предварително

При закъснение за запазения час, повече от 15 минути, клиентът се обслувжва, ако има възможност, ако не ваучерът се смята за използван.Ако клиента е с панталон,който се мачка или пола ,е добре да си носи клин или панталон,с който да направи процедурата.

За да използвате услугата, задължително представете вашия разпечатан ваучер в салона;

Събота и неделя могат да се записват часове с предварителна уговорка. След 29.03.2013г ваучерът може да се ползва, само ако се доплати до реалната му стойност 45лв

Намалението може да ползвате само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.