Алек Сандър и Деси с нови проекти

1
Добави коментар
basko
basko

четвъртък, 28 фев 2013 г. 14:04 ч.

Снимка: Facebook

Двамата направиха доста интересно съвместно парче, което постави началото на тяхното успешно сътрудничество.

Популярният модел и певец Алек Сандър и попфолк дивата Десислава подготвят няколко нови общи проекта.

Двамата усилено работят по реализиране на идеите си, като междувременно действат и по другите си задачи. Планират следващата им песен ще бъде представена през април.

„Няколко са песните“, издаде Алек пред BLife.

Засега обаче още не са решили дали ще направят видеореализации на всички мелодии. Предстои скоро това да се случи в скоро време.

„Една песен е дуетна, друга е нейна попфолк солова, третата е една нейна поп-денс солова… Най-вероярно първо ще излезе You and Me, която е повече е моя, а Деси е featuring. После идва денс песента на Деси Baby и попфолк парчето, което още няма официално заглавие“, добави още изпълнителят.

Алек и Деси пуснаха първото си съвместно парче – It Ain’t Over, в края на миналата година. Интересното видео беше реализирано в изоставена сграда в Германия с помощта на интернационален екип.

„Режисьор – швед, гримьорка – испанка, дизайнерка – французойка, асистент-режисьор – аржентинец, модели от Украйна, Германия и Русия… Обгрижваха ни поне 20 човека, беше много мащабно и много организирано“, разказва Деси, след края на преживяването.