Second Chance – Дрехи втора употреба екстра качество

18
Добави коментар

Случвало ли ви се е да подминете с недоверие магазин за дрехи втора употреба?  А знаете ли, че в много страни по света  second hand дрехите се класифицират в отделна модна категория – винтидж? 

Винтидж магазините имат своите лоялни клиенти и се радват на особен интерес. В България тази модна тенденция тепърва се развива, а все повече хора осъзнават колко интересно и удовлетворително е да пазаруваш в тези магазини.

И така, заслужава ли си пазаруването на дрехи втора употреба?  Кои са основните ползи?

Качествени материи, скъпи марки, достъпни цени

Какво бихте избрали – дънки Gucci от магазин за дрехи втора употреба или нови евтини китайски дънки?

Много хора не могат да си позволят стилни и уникални дрехи поради високата им цена. В магазините за дрехи втора употреба ще откриете оригинални маркови дрехи на достъпни цени. Поради изключителното качество, ще можете да им се радвате дълго време.

Всеки път откривате нещо ново

В бутиковите и обичайните магазини се зареждат определени марки и определени модели. Колекциите им са ограничени и не можете да разчитате на голямо разнообразие. 

Докато всяко посещение на магазин за дрехи втора употреба е истинско приключение – никога не знаете на какво съкровище ще попаднете. При всяко влизане в магазина ще откриете нещо различно, уникално и привлекателно. За съжаление там се зареждат единични бройки. Затова пък не се колебайте, ако някоя дреха ви хареса и ви „залепне”, защото само след няколко часа  може да е вече в нечия чужда чанта. 

Природосъобразно

Загрижени ли сте за природата? Това е още една причина да пазарувате от магазин за дрехи втора употреба. 

Всяка година се изхвърлят тонове дрехи в световен мащаб. От друга страна, производството на нови дрехи обременява околната среда. Носенето на дрехи втора употреба е вид рециклиране. Вместо да бъдат изхвърляни, дрехите просто сменят собствениците си. 

Подбирайте магазините внимателно!

Магазините за дрехи втора употреба са доста различни.  В по-нисък клас от тях е възможно да попаднете на повредени или крайно износени продукти. Важно е да знаете разликата между бутиковите и обикновените second hand магазини. Те предлагат от най-високото до най-ниското качество и дали ще изберете екстра, първо, второ или трето качество облекло, е въпрос на вашите лични предпочитания, изисквания и вкус. 

Ние предлагаме дрехи и аксесоари екстра качество. Те са или нови, или без следи от носене. 

Повече информация за магазините ни и за дрехите, които предлагаме, ще откриете на нашата Facebook страница.