eMODNO резюме » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

В модната ни класация тази седмица присъстват дами с много различни като стил и излъчване визии. Виждаме свежи пролетни щампи, класически коктейлни рокли и ретро модели. Стайлингът на коя звезда ви допада най-много, може да определите като гласуватe в нашата анкета!

Ева Лонгория знае как да подчертае сексапилното си тяло с вталена рокля. Яркият електризиращ нюанс на зеленото, допълнително привлича погледите. Еми Розъм е заложила на изключително пролетна визия. Сладураната е избрала рокля на Oscar de la Renta, изпъстрена с флорален принт, допълнена от обувки в изумрудено зелено.

За дефилето на Valentino, представено по време на Седмицата на модата в Париж, Никол Ричи пристигна с женствена рокля с волани на бранда в страстно червено. Дита Фон Тийз винаги умее да се облича с вкус. За светско събитие тя блесна с елегантна черна рокля и шикозни аксесоари на Christian Louboutin. Любимото черевено червило допълва чувственото й излъчване.

За мероприятие на Gucci, русото изкушение Блейк Лайвли заложи на визия с ретро звучене, носейки ефирна рокля с кариран принт и изумрудени обеци за акцент. Бременната Кейт Мидълтън не изневери на изискания си стил по време на посещението си в Националния център за риболовно наследство в Гримсби, Англия. Херцогинята избра стилно палто, рокля с флорални мотиви и аксесоари от черен велур.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6948171]