Стартиране на бизнес с нулев бюджет

2
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

В Интер Експо Център, София, ще се състои първият по рода си семинар за стартиране на бизнес без непосилни инвестиции. Датата на провеждане е 20 април (събота), а от организаторите са подготвили следните теми:

8 вдъхновяващи истории за успешни бизнеси с нулево начало; 
Специалисти по право и счетоводство за безплатно консултиране; 
Създаване на безплатна уеб страница и ваучери за максимална отстъпка при неизбежните разходи; 
Методи за финансиране и развитие след старта.

 

Семинарът „Стартиране на бизнес с нулев бюджет“ има за цел да събере млади български предприемачи, които са стартирали наскоро собствен бизнес или планират да го направят през тази година. Събитието ще бъде с богата програма, изградена от лекции, уъркшопи и време за създаване на контакти и намиране на партньори.

Първото издание на „Стартиране на бизнес с нулев бюджет“ ще засегне едни от най-важните теми за младите предприемачи:

Счетоводство;
Маркетинг планиране и реализация;
Успешни продажби при стартиращи фирми;
Създаване на партньорства;
Финансиране и подпомагане чрез европейски фондове.

 

 

 

Организатор на събитието е фирма Web and Events, която също е стартирала без бюджет, а в момента е организатор на най-успешните бизнес събития в страната. Как? Елате на семинар „Стартиране на бизнес с нулев бюджет“, за да разберете как да създадете и развиете бизнеса си с минимални средства. 

SocialEvo.net е медиен партньор.

Теми: web and eventsбизнеснулев бюджетсеминарСтартиране

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile