Яна Маринова превзема тв ефира

11
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Характерният и разпознаваем глас на актрисата ще се присъедини към този на Мартен Роберто в търсеното на онзи кандидат, който с много талант и силна психика ще заслужи мечтаната титла.   

Вече няколко пъти треньорите в шоуто описват участниците, които продължават напред, като „бойци”. С появата на Яна Маринова към музикалната сцена ще се присъедини още един истински боец, защото близките и приятелите й много често я наричат именно така. „Аз съм подчинена на музиката – на онази, която докосва сърцето и го кара да закипи. Щастлива съм, че ще имам възможността да общувам и да улавям първите и най-истински емоции на участниците в шоуто, защото се възхищавам на всички изпълнители, чиито песни могат да те накарат да мечтаеш или пък да те хванат за гърлото и да те оставят без дъх” – споделя Яна за новото предизвикателство, което й предстои. 

Вижте снимките на Яна >>

Яна Маринова ще гледаме и в новия сериал на bTV „Фамилията“, който след десетина дни излиза на екран. Тя влиза в ролята на Лора – дъщерята на Лидия (Ваня Цветкова) и Борис Арнаудов (Стефан Данаилов). Неин брат е Виктор (Даниел Владимиров) – властен и поддържащ позициите на семейството си, любител на скъпите вещи, обличащ се подобаващо, а нейна снаха е Диана (Деси Бакърджиева), която също е част от семейния бизнес и се опитва да съчетава работата с ролята си на майка и съпруга…  

„Фамилията” ще проследи от 7 април историята на един обикновен човек (Асен Блатечки), който се изправя срещу най-влиятелното семейство в България и се забърква с най-крупните бизнесмени, които контролират политиката и икономиката в държавата. Блатечки е в ролята на пропаднал журналист на границата на оцеляването, а негов ментор е Рени (Цветана Манева), която е в ролята на преподавател по разследваща журналистика.