Какво представлява вагиналната пластика?

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Вагиналната пластика е начин да възвърнете еластичността и мускулния тонус на влагалищните мускули. Обикновено жените прибягват до вагинална пластика след раждането, което причинява разширяване на вагината и отпускане на мускулатирата.

Какво представлява вагиналната пластика?

Вагинална пластика се извършва не само след раждане (заради отпускане на влагалищните стени, пролапс и проблеми с уринирането), но и при жени с по-широко влагалище, което се отразява на качеството на секса, намалявайки чувствителността и удоволствието и на двамата партньори, или такива, които са претърпели гинекологично заболяване в миналото, налагащо процедурата. Тоест вагиналната пластика е както козметична процедура, така и операция с медицински съображения.

Днес вагинална пластика се извършва с пълна упойка, безкръвно чрез лазерна операция в рамките на един час, след което може веднага да се приберете у дома. Резултатът е видимо и осезаемо подмладена и стегната вагина, мускулният тонус е възстановен, както и контролът на влагалището. След процедурата е важно поне месец да се въздържате от сексуални контакти, за да не развалите добрия ефект от пластиката.

Стига да се извършва от професионалист, вагиналната пластика не крие здравословен риск.

Има жени, които предпочитат инжектирането 2-3 пъти на плазма в стените на влагалището (т.нар. плазмолифтинг) с цел стесняването му. А други пък се разкрасяват с инжекции колаген в срамните устни (с възрастта нивата на колаген в кожата намаляват, с което кожата, включително и срамните устни, се отпуска), с което се възвръща младежкия им и стегнат вид.

Четете още:  Твърде тясна/широка там долу?

28.03.2013/Ели Йорданова