Спортните тайни на известните дами

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

За колегите от Sportuvai.bg тайни от сферата на спорта няма. Те дори са наясно как тренират известните мадами със стегнати тела. И го споделиха с нас.

Джесика Алба Актрисата има едно от най-убийствените тела на света, сигурни сме! Това се дължи на упоритите й тренировки по танци и ежедневно пробягваните спринтове.

„Обичам да танцувам, зареждам се с положителна енергия“, казва самата тя. Ако тренировките във фитнес залата ви идват прекалено еднообразни, може да вземете пример от нея.

Дженифър Лав Хюит Когато през 2012-та актрисата заяви, че тренировките ще спасят живота й, не се шегуваше. Хюит твърди, че упоритата работа във фитнеса четири пъти седмично й е помогнала да се справи със смъртта на майка ѝ.

Сваляме шапка пред волята и силния й характер и ви съветваме да погледнете на спорта от още един ъгъл – като успешно средство за справяне с проблемите и тежките житейски ситуации.

Луси Лиу След известно оттегляне от голямата сцена, Луси Лиу се завърна, за да радва почитателите си с таланта си. И изглежда по-добре от всякога. Може би факта, че актрисата е на 44-годишна възраст ще ви изненада.

Прекрасният ѝ външен вид се дължи на здравословно хранене и редовни тренировки по пилатес. Похвалният резултат от спортуването тя постига в домашни условия: „Обичам да тренирам, докато гледам телевизия“, споделя Лиу.

Може да разберете как поддържат фигурата си Алиша Кийс и Шакира само в Sportuvai.bg!