GPS Проследяване

3
Добави коментар

За какво може да ви послужи едно устройство за GPS проследяване? Всъщносто то може да е много полезно. Особено, когато сте дали автомобила си на близък или дори любим човек, но се съмнявате, че въпросният отива някъде, където не би ви било приятно – извън града, при някой друг от вашия пол, каращ опасно и др.

Това са само малка част от случаите, когато тракер за GPS проследяване е идеалното ваше решение, за да научите истината. А има начин и да се постави без да бъде забелязан. Като тракер, който се свързва към акумулатора на автомобила и посредством зададени предварително команди, да получавате актуални съобщения с информация къде се намира в момента превозното средство.

Освен, че ще ви информира, тракер, който може да се свърже към автомобилната система, ще позволи да установите и дистанционно управление над автомобила. Например, когато разрешените координати, които сте му задали предварително, бъдат прекрачени, в момента, в който колата спре някъде, няма значение къде, двигателя спира и няма да може да тръгне каквото и да прави шофьора.

Този вид тракери са с водоустойчив корпус и имат вградени GPS и GSM антени. Освен това, в момента в който се включи двигателя, устройството ще ви изпрати смс. Имате няколко възможности да получите информация за местоположението на обекта – като SMS с координати, като линк към google maps или в реално време, ако използвате Интернет базирана платформа в реално време.